Dagli´Mad
Ulvhøj Øko-gryde
4 personer
750 g småkød (okse, lam, kalkun)
2 mellem knoldselleri
2 stor (bage)kartoffel
3 gulerødder
3 peberfrugt
1 dl søde ærter
15 - 20 champingnon
500 g tomat
1 broccoli
vegetabilsk olie
hele peberkorn
timian
salt
Brun kødet i olie og derefter simrer i letsaltet vand til det er mørt.
Derefter tilberedes selleri, kartoffel og gulerod og skæres i tern og peberfrugt skæres i aflange stykker, hvorefter disse sauteres i olie.
Tomater rives eller finthakkes.
Ærter letkoges.
De sauterede grønsager arrangeres i stegeso eller ovnfast fad i halvdelen af fadet og champingnon og broccoli lægges i den anden halvdel.
Derefter fordeles det afdryppede småkød i fadet og de hele peberkorn, ærter, timian og salt tilsættes.
Til sidst fordeles de revne tomater og retten bages ved 180C i ca. 45 min.

Retten kan suppleres med brød, ris, perlebyg, pommefrites ..........

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helle Goul | Svar 24.08.2014 17.35

Hej - vil gerne dele denne opskrift, som jeg ofte laver med jeres fortræffelige bovsteg:

Verdens bedste chili

Et stort srykke oksebkød, ex. bovsteg eller spidsbryst ridses og krydres godt med en blanding af - salt
- peber
- spidskommen
- papirka

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 09:11

Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. https://packers-and-movers-bangalore.in/

...
05.10 | 18:03

En kamsteg uden ben kan den købes dansk øko produceret og slagtet i danmark og hvad er kg pris?
Mvh

...
20.02 | 16:22

Hej. Har I kalvelever, evt anden type lever?
Vh Anette

...
08.01 | 07:18

Packers And Movers In Delhi @
https://packers-and-movers-delhi.in/

...
Du kan lide denne side