 |
 |
|
 |
 |
750 g småkød (okse, lam, kalkun) 2 mellem knoldselleri 2 stor (bage)kartoffel 3 gulerødder 3 peberfrugt 1 dl søde ærter 15 - 20 champingnon 500 g tomat 1 broccoli vegetabilsk olie hele peberkorn timian salt
Brun kødet i olie og derefter simrer i letsaltet vand til det er mørt. Derefter tilberedes selleri, kartoffel og gulerod og skæres i tern og peberfrugt skæres i aflange stykker, hvorefter disse sauteres i olie. Tomater rives eller finthakkes. Ærter letkoges. De sauterede grønsager arrangeres i stegeso eller ovnfast fad i halvdelen af fadet og champingnon og broccoli lægges i den anden halvdel. Derefter fordeles det afdryppede småkød i fadet og de hele peberkorn, ærter, timian og salt tilsættes. Til sidst fordeles de revne tomater og retten bages ved 180C i ca. 45 min.
Retten kan suppleres med brød, ris, perlebyg, pommefrites ..........
|
|
 |