Dagli´Mad
Ulvhøj Øko-gryde
4 personer
750 g småkød (okse, lam, kalkun)
2 mellem knoldselleri
2 stor (bage)kartoffel
3 gulerødder
3 peberfrugt
1 dl søde ærter
15 - 20 champingnon
500 g tomat
1 broccoli
vegetabilsk olie
hele peberkorn
timian
salt
Brun kødet i olie og derefter simrer i letsaltet vand til det er mørt.
Derefter tilberedes selleri, kartoffel og gulerod og skæres i tern og peberfrugt skæres i aflange stykker, hvorefter disse sauteres i olie.
Tomater rives eller finthakkes.
Ærter letkoges.
De sauterede grønsager arrangeres i stegeso eller ovnfast fad i halvdelen af fadet og champingnon og broccoli lægges i den anden halvdel.
Derefter fordeles det afdryppede småkød i fadet og de hele peberkorn, ærter, timian og salt tilsættes.
Til sidst fordeles de revne tomater og retten bages ved 180C i ca. 45 min.

Retten kan suppleres med brød, ris, perlebyg, pommefrites ..........

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helle Goul | Svar 24.08.2014 17.35

Hej - vil gerne dele denne opskrift, som jeg ofte laver med jeres fortræffelige bovsteg:

Verdens bedste chili

Et stort srykke oksebkød, ex. bovsteg eller spidsbryst ridses og krydres godt med en blanding af - salt
- peber
- spidskommen
- papirka

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.07 | 09:17

Nej, Desværre

...
04.07 | 08:06

Hej sælger i frisk mælk?
Vh Mirna

...
08.03 | 19:24

Hej Bo - skal I slagte gris i nær fremtid? Vi vil gerne have lever og spæk samt hjerter og hakket flæskekød, når I har.
Venlig hilsen
Mariann Stenholm, Bonderup

...
18.12 | 22:28

Hej Bo
Har du friske grønkålsstokke ?
Jeg skal bruge en sæk fuld - hvis det er muligt.
Kan de afhentes i morgen ?
Mange hilsner
Jeanette 21623797

...
Du kan lide denne side